Rólunk

Kapuvár az ország északnyugati részén, a Kisalföldön fekvő nyugodt, barátságos kisváros. Helyi specialitásai, mint a gyógyvíz és a szénsavhó-terápia az egészség megőrzését, a Hansági érintetlen természeti környezet a kikapcsolódást, az élő néphagyományok és a gasztronómia a kulturális megismerés lehetőségét biztosítja.

A kapuvári Zsuzsanna Vendégház egyszerre nyolc fő részére biztosít szálláslehetőséget Győr-Moson-Sopron megye középpontjában. A Vendégház kiválóan alkalmas családok, baráti társaságok pihenésére, kikapcsolódására.

A Vendégház három szobából és egy nappaliból áll, egyszerre 8 fő részére biztosít szálláslehetőséget, szükség esetén 4 vendégággyal bővíthető. A szobák két és három személyesek. A konyha jól felszerelt, kiváló hátteret biztosít a vendégek önellátásához. Vendégeink komfortérzetéhez hozzájárul a káddal és zuhanyfülkével is ellátott fürdőszoba és a különálló WC. A házban van még egy mosókonyha mosógéppel, szárítóráccsal, vasalódeszkával és vasalóval ellátva.

Az udvarban lehetőség nyílik grillezésre, sütőtárcsában finom húsok elkészítésére és bográcsozásra is.

W I F I (internet) az egész házban és körzetében elérhető!

 

 

 

Vendégház, Szállás, Szálláshely, Pihenés, Kapuvár, Rábaköz, Hanság, Turisztika, Idegenforgalom, Gyógyvíz, Apartman, Panzió, szénsavfürdő Kapuvár, olcsó szállás, termálfürdő Kapuvár,      https://www.szakohorgaszbolt.hu